ŁKS Łomża :: Zobacz temat - Rezerwy w 3 lidze
 
idz do www.lks.4lomza.pl
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Rezerwy w 3 lidze

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ŁKS Łomża Strona Główna -> ŁKS Łomża
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fly
Stoi w młynie
Stoi w młynie


Dołączyć: 13 Sie 2007
Posty: 144

PostWysłany: Nie Sie 20, 2017 1:35 pm    Temat postu: Rezerwy w 3 lidze Odpowiedz z cytatem

Czy w omy potrzebne rezerwy,i kto je ma w naszej grupie . Ursus ma
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
D.
Wariat jakich mało
Wariat jakich mało


Dołączyć: 08 Kwi 2006
Posty: 1057
Skąd: Z marsa

PostWysłany: Nie Sie 20, 2017 11:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kto je utrzyma?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
lokalny
Stoi w młynie
Stoi w młynie


Dołączyć: 01 Wrz 2013
Posty: 132

PostWysłany: Sro Sie 23, 2017 5:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sponsor Grnika Zabrze i Pucharu Polski moe Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Rodowity_Mazowszanin
Wariat jakich mało
Wariat jakich mało


Dołączyć: 06 Mar 2004
Posty: 1874
Skąd: rdmiecie

PostWysłany: Pon Kwi 16, 2018 7:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Widzew ma na pewno:
http://www.90minut.pl/liga/0/liga9428.html

Polonia też:
http://www.90minut.pl/liga/0/liga9390.html

W naszej obecnej sytuacji finansowej rezerwy to niepotrzebny wydatek.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
mix
Wariat jakich mało
Wariat jakich mało


Dołączyć: 10 Mar 2005
Posty: 1392
Skąd: omyca

PostWysłany: Pon Kwi 16, 2018 9:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U nas to nie ma rezerwy na ławce, że muszą juniorzy siedzieć a co mowa o całej drugiej drużynie Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Powrót do góry  
 
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu Forum ŁKS Łomża Strona Główna -> ŁKS Łomża Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1  


ELKAESIACY.NET